4 piese care n-ar trebui sa lipseasca dintr-o baie moderna

4 piese care n-ar trebui sa lipseasca dintr-o baie moderna
Share

4 piese care n-ar trebui sa lipseasca dintr-o baie moderna


Amenajarea unei bai moderne nu se incheie dupa alegerea faiantei, a gresiei si a obiectelor sanitare. Intr-adevar, acestia sunt pilonii de baza, insa pentru ca spatiul sa fie functional si elegant ai nevoie de mobilier si accesorii.

Designul, functionalitatea si usurinta de curatare sunt principalele criterii dupa care sa te ghidezi atunci cand amenajezi o baie. Iata in continuare ce piese nu ar trebui sa lipseasca din spatiul tau de rasfat.

1. Dulap de baza pentru baie

Un corp de mobilier modern va schimba complet aspectul baii tale. Pe langa efectul estetic deosebit, un dulap de baza pentru chiuveta te va ajuta sa optimizezi spatiul si sa depozitezi obiectele pe care le tineai pana acum la vedere. Mai mult de atat, acesta va avea si rolul sa mascheze tevile de sub chiuveta.

Dulapul de baza pentru baie , comercializat de catre MAM Bricolaj , este compus dintr-un dulap baza din Pal de 18mm accesorizat cu balamale si butoni, impreuna cu lavoarul ceramic alb. Pasionatii de bricolaj care isi doresc sa personalizeze designul dulapului ii pot monta alte manere si picioare.

2. Dulap cu oglinda pentru baie

Dintr-o baie moderna nu ar trebui sa lipseasca nici dulapul cu oglinda, o piesa ideala pentru depozitarea produselor de ingrijire personala. Alege un model alb, cu linii minimaliste, pentru o integrare armonioasa in decor. Rafturile interioare te ajuta sa iti pastrezi spatiul organizat si in acelasi timp sa ai mereu la indemana obiectele pe care le utilizezi cel mai des.

Dulapul cu oglinda pentru baie, comercializat de catre MAM Bricolaj, este compus dintr-un dulap de Pal Alb cu doua polite si front din oglinda. Produsul este rezistent la umezeala, se poate monta usor si se integreaza cu succes chiar si in baile de mici dimensiuni.

3. Oglinda cu raft

Oglinda este o piesa must-have in orice baie, indiferent ca optezi pentru una montata pe un dulap ori pentru un model mai simplu. Nu trebuie sa fii un expert in montajul corpurilor de mobilier pentru a prinde in perete acest model de oglinda. Modelul din magazinele MAM Bricolaj este format dintr-un front oglinda si un raft din Pal melaminat de 18mm alb , astfel ca il vei putea monta in doar cateva miscari.

4. Corpuri de iluminat pentru baie

Uita de clasicele corpuri de iluminat si opteaza pentru niste modele deosebite, care sa completeze cu succes designul unei bai moderne. Cum oglinda este un punct central al baii, lampile cu LED integrat ori spoturile sunt o idee buna. De asemenea, pentru a evidentia spatiile de depozitare deschise, pot fi montate spoturi si in apropierea acestora.

O plafoniera decorata cu motive florale ori cu fluturi va da farmec oricarei bai. Daca iti doresti sa obtii un decor nonconformist, alege un corp de iluminat inspirat din designul industrial. Iar daca te bucuri de o baie generoasa, poti introduce in decor un candelabru ori o lustra cu pandantive. Ambele modele vor adauga o doza de eleganta greu de egalat.

Aceste propuneri sunt usor de pus in aplicare si cu un minimum de investitie. Noua amenajare te va face sa iti privesti cu drag baia!