Alegerea unui lift pentru haine: 3 beneficii pe care le ofera

Alegerea unui lift pentru haine: 3 beneficii pe care le ofera
Share

Alegerea unui lift pentru haine: 3 beneficii pe care le ofera


Practic si modern, liftul pentru haine este unul dintre accesoriile pentru dressing care nu ar trebui sa lipseasca de pe lista unui mester de mobilier ori pasionat DIY. Este o piesa utila atat in optimizarea spatiului destinat articolelor vestimentare, cat si pentru asigurarea unui plus de confort.

Descopera in continuare de ce este important sa alegi un lift pentru haine si care sunt cele trei beneficii principale pe care le ofera.

1. Liftul pentru haine, o piesa cheie pentru optimizarea spatiului

Optimizarea spatiului in locuinta este una dintre principalele preocupari ale omului modern atunci cand vine vorba despre amenajare. Aglomerarea obiectelor este deranjanta, indiferent ca este vorba despre o casa mica ori mare. Clientii nu pot identifica intotdeauna singuri exact accesoriile pentru dressing de care au nevoie, asa ca un mester de mobilier trebuie sa stie sa faca cele mai bune recomandari. Fara nicio indoiala, liftul pentru haine este solutia care ajuta la optimizarea spatiului. Accesoriul pentru umerase se monteaza pe partile interioare ale dulapului, iar bara de haine poate fi trasa in jos, la o inaltime optima, prin actionarea tijei din mijloc. Astfel spatiul din partea de sus a dressingului, care ramane gol in multe cazuri, poate deveni extrem de util pentru depozitarea pieselor vestimentare.

2. Liftul pentru haine este o varianta comoda

Liftul pentru haine te ajuta sa ai acces la piesele din partea superioara a dulapului fara sa depui efort. De acum nu mai trebuie improvizate tot felul de mijloace pentru a ajunge la obiectele dorite. Nu trebuie decat sa tragi de tija din mijloc si articolele vestimentare pe umeras ajung la nivelul potrivit pentru fiecare persoana. La final, liftul se ridica la fel de usor cum a fost coborat. Multe modele au amortizor astfel ca asigura o coborare si o ridicare lina, fara zgomot.  Liftul pentru haine Osena este un model reglabil intre 75-115 cm si are o capacitate de 18 kilograme. In timp ce liftul pentru haine marca Hafele suporta 10 kilograme. Capacitatea de incarcare este un criteriu important de selectie, mai ales daca bara de haine a liftului va fi utilizata pentru depozitarea unor haine de iarna ori a altor piese mai grele.

3. Liftul pentru haine este un accesoriu modern

Pe langa faptul ca este o idee practica pentru organizarea corespunzatoare a dressingului,  liftul pentru haine este si un accesoriu modern. Interiorul dulapului de haine este elegant,  bine planificat si corect compartimentat. Mai mult de atat, accesoriul ajuta la evitarea aglomerarii si mentine hainele intr-o forma impecabila - aerisite si fara cute.

 

Descopera gama completa de accesorii pentru dressing in magazinele MAM Bricolaj din Bucuresti si completeaza stocul pentru proiectele tale de mobilier.