Tendinte in materie de mobilier si amenajari interioare pentru 2022

Tendinte in materie de mobilier si amenajari interioare pentru 2022
Share

Tendinte in materie de mobilier si amenajari interioare pentru 2022


Amenajarea locuintei in 2022 este una dintre rezolutiile tale? Esti mester ori pasionat de DIY si vrei sa fii la curent cu tendintele de mobilier si amenajari interioare? Iti prezentam in continuare care sunt principalele directii in design interior din care te poti inspira pentru proiectele tale in acest an. 

Iata ce tip de mobila este la moda, dar si ce accesorii de mobilier vor fi la mare cautare in 2022.

 

Accesorii de mobilier pentru optimizarea spatiului

Utilizarea accesoriilor de mobilier pentru optimizarea spatiului ramane in continuare una dintre principalele directii in amenajarile interioare. Sistemele de glisare pentru dressing si balamalele pentru corpurile pe colt au fost unele dintre cele mai cautate piese anul trecut. Totodata, depozitarea pe verticala ramane una dintre cele mai bune optiuni pentru locuintele de dimensiuni mici. Dulapurile sau rafturile inalte pana in tavan te ajuta sa optimizezi fiecare centimentru si elimina senzatia de aglomerare a unei incaperi. De multe ori deasupra dulapurilor, care nu ajung pana la tavan, tindem sa punem o multime de obiecte care aglomereaza camera si dau o senzatie de sufocare. 

Spatiu suplimentar poti obtine si cu ajutorul unui kit de depozitare compus din polite pentru rafturi, sine verticale mecanice si suporturi de raft. Poate fi montat deasupra masinii de spalat, pe balcon ori chiar pe hol. Va deveni un aliat de nadejde pentru aranjarea diferitelor obiecte din locuinta.

 

Piese pentru optimizarea optima a interiorului dulapurilor

Dulapurile, fie ca sunt in dormitor ori in bucatarie, iti pot fi camarazi de nadejde daca stii cum sa le planifici. Daca esti mester in mobilier, le poti oferi clientilor tai sfaturi practice si solutii pentru optimizarea interiorului dulapurilor. In prezent, exista o serie de accesorii practice si functionale, aflate pe lista tendintelor in amenjari interioare in 2022.  Iti recomandam cosurile Jolly, cosurile coloana, scurgatoarele de vase incorporate, suporturile de colt si alte accesorii pe care le gasesti in magazinul online MAM Bricolaj, dar si in punctele noastre fizice din Bucuresti. 

In ce priveste accesoriile pentru mobilierul din dormitor, poti sa investesti in lift de haine reglabil, oglinda retractabila, suport pentru pantaloni si cravata, cosuri pentru diverse obiecte si cutii de depozitare pentru pantofi. Aceste accesorii nu te ajuta doar sa aranjezi mai bine piesele vestimentare, ci si sa castigi spatiu pretios in locuinta. 

 

Tendintele minimaliste in amenajari interioare

Tendintele minimaliste in mobilier si amenajari interioare vor fi tot mai apreciate in 2022. Mobilierul cu design simplu, dar bine compartimentat, spatiile de depozitare multifunctionale si finisajele neutre sunt piese cheie ale acestui stil de amenajare. Pentru mobilierul la comanda poti alege butoni si manere simple, dar cu design elegant, ori poti opta chiar pentru manere ascunse. Obiectele nu stau la vedere, mai ales daca sunt de mici dimensiuni, ci sunt depozitate in dulapuri, astfel incat sa dea senzatia de spatiu aerisit si relaxant. Dupa o zi petrecuta in orasul aglomerat, tot ceea ce isi doresc oamenii este sa se intoarca in caminul lor primitor si odihnitor. 

Relaxarea este un cuvant magic in 2022, iar tendintele in interioare nu fac decat sa sublinieze si mai mult acest lucru. Mesterii in mobilier recomanda accesoriile silentioase, care aluneca usor, fara dificultati, asa cum sunt glisierele cu amortizor si balamalele cu amortizor

 

Indiferent ce tendinte in materie de mobilier vei urma in 2022, la MAM Bricolaj gasesti o gama variata de accesorii si piese de mobilier, dar si proiectare si consiliere din partea echipei.