Sisteme glisare usi

Sisteme glisare usi

Locuiesti intr-un apartament mic si te deranjeaza lipsa de spatiu? Poti apela la mobila pe comanda cu usi glisante pentru a eficientizarea spatiului. MAM Bricolaj vine in ajutorul tau cu o gama larga si variata de sisteme glisare atat pentru usi de dressing, cat si cu role usi glisante pentru un dulap sau alte piese de mobilier din casa.

Un kit usi glisante poate fi folosit in mai multe moduri si daca vrei sa te bucuri de o mai buna organizare, iti recomadam sa alegi un mecanism usi glisante rezistent, care sa treaca proba timpului, dar care sa fie in acelasi timp practic si silentios.

Alegerea unui mecanism pentru usi glisante adecvat este esentiala cand iti realizezi mobila pe comanda, de aceea te sfatuim sa tii cont de urmatoarele aspecte cand alegi sistemul de culisare:

● greutatea pe care sistemul de glisare o poate sustine
● zgomotul generat de rolele pentru usi glisante pe sina de ghidaj
● dimensiunile si greutatea usilor
● materialul usilor

Daca ai nevoie de un sistem de glisare pentru un dressing cu 3 usi, alege si un amortizor pentru usi glisante dressing care sa asigure o inchidere lina si silentioasa, astfel incat dimineata, cand nu stii pentru ce tinuta sa optezi pentru birou, sa nu ii deranjezi pe cei care inca se odihnesc.

Totodata, un kit usi glisante iti va oferi linistea pe care toti o cautam dupa o zi lunga si obositoare, ba mai mult, mobila sau dressing-ul cu mecanism usi glisante se incadreaza armonios in orice tip de amenajare interioara, ajutand in acelasi timp la maximizarea spatiului disponibil in casa.

Un alt avantaj referitor la mecanismele de usi glisante este dat de faptul ca poate fi montat pe diferite tipuri de materiale: pal, mdf, lemn etc.

Asadar, daca vrei sa te bucuri de confortul pe care ti-l ofera propriul camin si sa ai parte de liniste, opteaza pentru mecanism usi glisante de calitate, silentios si practic.