Accesorii electrice

Accesorii electrice

Stechere pentru priza, finisaje de calitate pentru instalatiile tale electrice

Stecherul este practic piesa care face contactul intre un aparat electric si priza de curent, acesta regasindu-se pe piata in mai multe variante. Poti alege un dublu stecher, un stecher plat, un triplu stecher sau chiar un stecher cu intrerupator.

Noi iti punem la dispozitie o gama vasta si variata de stechere, din care poti alege produsele de care ai nevoie. Fie ca acum finalizezi instalatia electrica a casei tale sau ai nevoie sa schimbi un dublu stecher cu un triplu stecher plat care este ideal pentru spatiile inguste, din spatele mobilierului, te invitam sa consulti oferta noastra.

Atunci cand alegi un stecher e important ca pe langa design sa aiba si functii de siguranta care sa te fereasca de eventualele accidente care pot aparea. Ne dorim sa iti oferim intotdeauna cele mai sigure si moderne solutii pentru instalatiile tale electrice, tocmai de aceea am inclus in oferta noastra stechere de cea mai buna calitate, testate si intens securizate astfel incat sa iti poti conecta gadget-urile, electrocasnicele si electronicele in deplina siguranta.

Comanda stechere online de pe MAM Bricolaj

Potrivite oricarui tip de echipament electric, stecherele din gama noastra au fost atent selectionate astfel incat sa indeplineasca atat cerintele de design, dar si pe cele de siguranta. Poti comanda atat stecher ultra slim cu impantare daca ai nevoie sa pui o priza in spatele mobilierului, stecher plat, stecher cu inel de extragere, dar si stecher cu mason negru. Descopera in oferta noastra solutii inteligente, estetice si care pun siguranta pe primul loc.

Comanda stechere de pe MAM Bricolaj sau consulta oferta din magazinele noastre fizice si bucura-te de instalatii electrice sigure. Daca ai nelamuriri cu privire la modelele de stechere pe care le gasesti pe rafturile noastre virtuale specialistii nostri sunt pregatiti oricand sa te consilieze si sa iti ofere toate detaliile tehnice necesare de care ai nevoie.