Treceri cablu

Treceri cablu

Canale si treceri pentru cablu - accesorii de fixare pentru electrice de nelipsit

Cablurile lasate liber pe langa faptul ca aglomereaza incaperile, pot provoca accidente nedorite pentru ca se pot defecta mult mai rapid. Daca vrei sa scapi de aspectul inestetic si sa iti iei masuri de siguranta in ceea ce le priveste iti punem la dispozitie o gama larga de solutii de trecere sau canal de cablu. Poti opta pentru canal sau trecere cablu sub forma de bara de diverse dimensiuni, cu rezistenta la propagarea flacarii si care suporta vopsire care te va ajuta sa izolezi cablurile si sa le ascunzi intr-un mod eficient, fiind in acelasi timp si o solutie estetica pentru ca un canal de cablu decorativ se integreaza mult mai usor in orice spatiu.

Consulta solutiile de trecere cablu din oferta noastra si alege-le in functie de dimeniunile cablurilor care trec prin canal, in functie de culoare sau in functie de forma. Fie ca ai nevoie de un canal de cabluri pentru tavan sau pentru pardoseala, de trecere de cabluri rotunde de culoare alb, negru sau bej, le gasesti pe toate in magazinele noastre fizice dar si online.

Treceri pentru cabluri si canale pentru mascare cabluri pentru extra siguranta

PVC-ul din care sunt confectionate trecerile si canalurile pentru cabluri izoleaza si protejeaza cablurile, dar si mobilierul sau alte elemente din jurul lor pentru ca are proprietati ignifuge. Astfel vei fi ferit de posibilele accidente care pot aparea din cauza unui scurtcircuit sau din cauza suprasolicitarii cablurilor.

Pot fi folosite atat pentru exterior, cat si pentru interior, se monteaza cu usurinta, vin intr-o gama larga de culori astfel incat sa se plieze cu usurinta pe cerintele tale estetice si ofera instalatiilor tale electrice o protectie suplimentara.

Indiferent ca ai nevoie de o masca pentru cabluri, de o trecere pentru cabluri rotunda, de un canal de cablu exterior sau de canal cablu pentru colt, te invitam sa consulti catalogul nostru online.