Balamale incadrate

Balamale incadrate

Balamalele se comercializeaza la set format din 2 sau 10 buc.

Balamale incadrate

Balamalele pentru mobila sunt accesorii elementare in etapa de proiectare a mobilei de bucatarie sau de dormitor. Desi la inceput poate parea o sarcina usoara, adevarul este ca sunt multe aspecte de luat in considerare. Rezultatul final trebuie sa rezoneze cu stilul de viata al familiei si trebuie sa reflecte in acelasi timp un spatiu confortabil, elegant, dar si functional.

Daca vrei sa achizitionezi balamale usa incadrata pentru mobila de bucatarie sau pentru mobila de dormitor, exista cateva reguli pe care ar trebui sa le ai vedere pentru a spori functionalitatea mobilierului pe care sunt aplicate. Inainte de toate, ca sa nu le confunzi, aceste accesorii pentru mobila se mai numesc si balamale ingropate si se refera la faptul ca usa se afla in acelasi plan cu cantul.

Cel mai popular brand de balamale usa incadrata este Blum, o firma austriaca care pune la dispozitia clientilor sai o serie de solutii cu fiabilitate ridicata pentru feroneria mobilierului. Tocmai de aceea iti punem la dispozitie balamale Blum atat in magazinele MAM Bricolaj, cat si online.

Balamalele incadrate pot fi de tip modul, adica se declipseaza de pe balama cu ajutorul unei bormasini/a unei surubelnite sau de tip clip, care de declipseaaza mult mai usor de pe balama, doar cu ajutorul degetelor, nefiind necesare alte operatiuni de manopera in plus.

Mecanismul de deschidere poate fi cu arc sau fara arc, iar unghiul de deschidere difera. Acesta se alege in functie de cat de mult iti doresti sa se deschida usile pe care iti doresti sa montezi balamale incadrate.

Asadar, daca ai nevoie de balamale usa incadrata, insa nu stii ce brand sa alegi, daca sa optezi pentru balama incadrata de tip modul sau de tip clip, te asteptam in magazinele noastre. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi pentru nevoile tale si te vor ajuta sa alegi balamale de mobila calitative, durabile si puternice, care sa nu necesite reglare frecventa.