Ceara corectoare

Ceara corectoare

Ceara corectoare pentru mobila iti poate salva piesele de moblier preferate! Ai zgariat din greseala dressing-ul, dulapul preferat din living sau mobila de bucatarie? Acum nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei fi nevoit sa schimbi mobila, operatiune ce aduce cu sine niste costuri destul de mari, ci poti apela cu incredere la specialistii MAM Bricolaj. Te asteptam in magazinele noastre de accesorii de mobila sau online pentru a iti alege ceara pentru mobila perfecta.

Un baton de ceara corectoare pentru mobila este excelent pentru repararea suprafetelor deteriorate de pe piesele de mobilier. Acesta poate fi combinat cu alte nuante, prin topire, rezultand astfel nuanta ce poate imita perfect culoarea necesara pentru repararea mobilei tale.

Ceara pentru reparatii mobila poate fi folosita pe mai multe tipuri de mobilier, fiind unul dintre ajutoarele de nadejde pentru cazurile de zgariere ale pieselor de mobilier din locuinta. Zgarieturile se astupa extrem de usor cu ceara de retus pentru mobila, iar mobilierul preferat isi recapata aspectul, fara a fi nevoie de costuri suplimentare pentru reparatii sau pentru schimbarea mobilierului. Tot ce trebuie sa faci este sa pregatesti suprafata deteriorata indepartand aschiile generate in timpul zgarierii, sa degresezi bine zona afectata, iar apoi sa aplici ceara cu ajutorul unei lame de cutit sau a unei dalte. Nimic mai simplu, nu-i asa?

Asigura-te ca nuanta este cea potrivita mobilierului tau, mai ales ca ceara nu isi schimba culoarea in timp, asadar trebuie sa combini corect culorile de la inceput.

Opteaza pentru ceara corectoare pentru pal, pentru ceara de mobila din lemn sau pentru ceara de reparatie parchet si bucura-te din nou de aspectul pe care ti-l doresti pentru mobilierul sau parchetul tau. In magazinele MAM Bricolaj, cat si online, vei gasi o gama de culori variata, potrivita pentru orice podea sau piesa de mobilier care are nevoie de mici retusuri sau reparatii.