Diverse accesorii sertare

Diverse accesorii sertare

Daca mobila din living, din bucatarie sau din orice alta incapere are nevoie de modificari, atunci iti vor fi de folos diverse accesorii de mobilier. In magazinele MAM Bricolaj iti punem la dispozitie numeroase astfel de accesorii - de la amortizoare pentru glisiera, role pentru stabilizarea sertarelor, pana la sabloane pentru montarea glisierelor.

Daca iti place un anumit corp de mobilier insa acesta s-a deteriorat, nu trebuie sa renunti la el, il poti repara sau reconditiona, dar pentru asta ai nevoie de accesoriile potrivite. Descopera intreaga gama de accesorii pentru mobila prezenta in categoria Diverse accesorii si alege produsele de care ai nevoie pentru a-ti reinsufleti corpurile de mobilier preferate.
Ce tipuri de accesorii de mobilier si feronerie gasesti in oferta noastra
Asa cum mentionam mai sus, in categoria Diverse accesorii gasesti o gama variata de accesorii de feronerie pentru mobila, dar si accesorii pentru asamblare mobila, cat si accesorii pentru sertare. Poti opta pentru lonjeroane daca ai un sertar inalt si ai nevoie de compartimentare personalizata sau pentru alte tipuri de accesorii.

Toate aceste accesorii pentru mobilier sunt concepute pentru un montaj facil si imbunatatesc semnificativ functionalitatea mobilei pe care le montezi. Fie ca e vorba de mici imbunatatiri, reparatii sau despre proiectarea mobilierului de la zero, aceste accesorii pentru mobila iti pot fi de mare ajutor. Consulta catalogul nostru online si alege-ti produsele necesare.