Console

Console

O consola din sticla sau o polita din sticla se integreaza perfect in orice tip de amenajare si va atrage cu siguranta priviri admirative din partea oaspetilor tai. Design-ul minimalist al acestora ofera senzatia unui spatiu aerisit si in functie de spatiul in care sunt plasate pot mari vizual incaperea.

Daca vrei sa optezi pentru un stil minimalist, opteaza pentru o consola de sticla sau pentru o polita de sticla pentru a depozita diverse obiecte de decor de exemplu. In magazinele MAM Bricolaj gasesti mai mult solutii de prindere pentru sticla si alte accesorii de mobila indiferent daca alegi sa iti faci mobila pe comanda sau iti doresti sa o faci chiar tu, cu mana ta.

Consulta catalogul de accesorii necesare pentru console si polite din sticla din magazinele noastre si alege ventuze pentru fixarea blatului de sticla, consola semirotunda sau un suport de prindere polita din sticla. Avem o gama diversa de astfel de accesorii de mobila - de la suport polita cu ventuze, la suport polita patrat din aluminiu, dar si suport metalic pentru suspendarea oglinzii cu finisaj aluminiu. Fie ca ai nevoie de accesorii de mobila pentru prindere sticla sau de un suport pentru a suspenda oglinda in baie, la noi gasesti tot ce ai nevoie.

Asadar, cu accesoriile de mobila potrivite si cateva trucuri de amenajare inteligente, poti transforma o consola din sticla sau o polita din sticla in piesele de mobilier "vedeta" ale livingului, fie ca alegi sa expui cartile preferate din biblioteca, obiectele decorative achizitionate din calatorii sau cele pe care le colectionezi. Te asteptam in magazinele MAM Bricolaj pentru a-ti alege sistemele de prindere sticla potrivite pentru nevoile tale!