Sine glisare

Sine glisare

Sinele pentru usi glisante sunt extrem de utile pentru spatiile mici, care nu permit deschiderea cu usurinta a unor usi de dulap. Acestea optimizeaza spatiul de care dispui, nefiind practic nevoie sa mai deschizi vreo usa - usile culiseaza pe sistemul de glisare ales si sunt excelente pentru usi de dulapuri, dressing, dar si pentru alte piese de mobilier.

Daca acum iti faci mobila pe comanda in Bucuresti si ai nevoie de accesorii pentru dressing, usi glisante sau orice alte accesorii necesare pentru un dressing pe comanda, te asteptam in magazinele noastre. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi, astfel incat sa alegi cel mai bun sistem de glisare usi disponibil in oferta MAM Bricolaj.

Exista numeroase modele de usi glisante pe piata, iar sinele pentru usi glisante au la fel de multe variante - poti monta sina culisanta in dulap sau dressing, castigand astfel acel spatiu de care are nevoie o usa clasica, batanta, pentru a se deschide in exterior. De asemenea, poti monta o sina din aluminiu pentru usa glisanta direct pe podea, salvand astfel cativa centimetri care iti vor permite sa imparti spatiul disponibil pentru depozitare intr-un mod mai eficient.

Selectia noastra de usi glisante, de sine pentru usi glisante, dar si de accesorii pentru dressing te asteapta sa o descoperi in catalogul online sau in magazinele MAM Bricolaj din Bucuresti. Alege sina pentru usa culisanta in functie de calitate, pret sau alte criterii si optimizeaza astfel la maxim spatiul din locuinta ta.

Indiferent ca alegi usi glisante din lemn, sticla sau alt material, tine cont de faptul ca vei avea nevoie si de sine pentru usi glisante. Sistemul de glisare difera in functie de nevoile tale, asadar iti recomandam sa apelezi cu incredere la specialistii nostri pentru a opta pentru cea mai buna varianta de sina pentru usa culisanta, dar si pentru a alege cele mai potrivite accesorii pentru dressing.