Picioare mobilier

Picioare mobilier


Picioarele pentru mobila sunt primordiale daca iti doresti sa ai acces rapid sub mobilier, astfel incat sa iti mai usor sa cureti sub el. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie o gama larga si variata de picioare pentru mobila atat in cele doua magazine MAM Bricolaj cat si online.

Picioarele reglabile pentru mobilier ofera o stabilitate mai mare si iti vin in ajutor daca podeaua este inclinata, facilitand asezarea dulapurilor in plan drept si compensand orice denivelari ale podelei. Totodata acestea ofera si protectie impotriva umezelii datorita faptului ca mobila nu va sta direct pe pardoseala.

Daca optezi pentru mobila pe comanda in detrimentul celei de serie, tine cont ca poti opta pentru picioare metalice pentru mobila sau pentru picioare plastic mobila, cele din urma insa nefiind la fel de rezistente in timp. In acelasi timp, optand pentru mobila pe comanda cu picioare alese de tine, poti crea combinatia ideala de design si dimensiuni potrivite pentru ca mobilierul sa se integreze perfect in spatiul de care dispui.

Picioarele metalice pentru mobila asigura durabilitate mai mare in timp, sustinere garantata pentru mobilierul pe care le montezi, suporta o greutate mai mare fata de picioarele pentru mobila din alte materiale, sunt mai rezistente la uzura si se curata mai usor.

Picioarele din plastic pentru mobila au un design simplu, minimalist, incadrandu-se astfel mai usor in orice tip de decor si mentin corpurile de mobilier pe care sunt montate la o inaltime potrivita si confortabila. Ca si picioarele metalice, si acestea ofera protectie impotriva umezelii si stabilitate pe suprafete denivelate.

Fie ca ai nevoie de picioare dressing, picioare dulap, picioare de pat, picioare comoda sau de alte accesorii pentru mobila, in magazinele noastre gasesti tot ce ai nevoie. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune solutii pentru nevoile tale!