Freze

Freze

Frezele pentru mobila faciliteaza prelucrarea mobilierului din lemn, PAL sau MDF. Indiferent ca ai nevoie de o freza pentru balama mobila, de o freza cilindrica, de o freza circula nut, de o freza cu canelura rotunda sau de un burghiu cu diamant, cat si de o carota biometal, specialistii MAM Bricolaj iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si solutii astfel incat sa alegi cele mai bune accesorii de mobila.

In magazinele noastre dar si in online gasesti modele variate de freze pentru MDF, freze balamale cu limitator pentru o montare usoare de balamale pentru mobila dar si pentru prelucrarea si montarea altor piese de mobilier.

In functie de tipul de frezare ales de catre beneficiarul mobilierului - frezare pe cant, frezare cu maner, frezare inalta, medie sau adanca - cat si in functie de tipul si materialul ales pentru executarea mobilierului, exista mai multe tipuri de freze - freza pentru balamale PAL, freze MDF, freze circulare nut, freze cilindrice, freze cu canelura rotunda dar si alte accesorii de mobila - carota biometal, burghiu cu diamant etc. Daca nu stii ce model de freza este necesara pentru prelucrarea mobilierului, te invitam in magazinele noastre pentru a sta de vorba cu specialistii nostri. Acestia iti vor pune la dispozitie modelele de freze potrivite pentru nevoile tale, astfel incat produsul finit sa aiba o calitate desavarsita, iar clientii tai sa fie multumiti.

Totodata, in functie de nevoile tale, iti putem pune la dispozitie si alte accesorii de mobila, dar si scule si unelte care te vor ajuta in procesul de productie al mobilierului, indiferent de marimea echipei cu care lucrezi sau a firmei tale daca esti antreprenor.

Vino in magazinele MAM Bricolaj sau consulta catalogul online de scule si unelte, freze, electrice, accesorii de protectie, organe de asamblare, balamale si alte accesorii de mobila.