Picioare de masa

Picioare de masa

Ai pus ochii pe o masa de bucatarie, insa picioarele de masa nu sunt pe placul tau? Nu uita ca poti opta oricand pentru mobila pe comanda sau iti poti face chiar tu propria masa! Nu ai nevoie decat de un blat de masa si de accesorii de mobila bucatarie potrivite pentru tine.

Daca esti nehotarat si ai vrea sa optezi pentru un picior central masa bucatarie, iar partenera ta si-ar dori picioare din inox pentru masa de bucatarie, va asteptam in magazinele MAM Bricolaj! Specialistii nostri va vor ajuta sa va decideti mai usor si va vor consilia astfel incat sa alegeti accesorii de mobila pe gustul tuturor celor din familie.

In magazinele noastre gasesti o gama larga si variata de picioare pentru masa de bucatarie, atat picioare pentru masa rotunda, cat si picioare din aluminiu, dar si alte accesorii de mobila.

Un picior de masa metalic se potriveste mai bine intr-un apartament amenajat in stil industrial, pe cand un set de 4 picioare masa din materiale precum inox sau alte materiale se potriveste mai bine intr-o bucatarie minimalista.

Plus ca, realizand impreuna masa de bucatarie, cu blat, accesorii de mobila si picioare de masa achizitionate separat, va veti mandri o viata cu o piesa de mobilier unica, realizata dupa propriile voastre gusturi.

Puteti combina picioare pentru masa rotunda, care de regula are dimensiuni reduse, cu un blat mai mare, la care sa incapa toata familia in zilele de sarbatoare. Totodata puteti realiza combinatii de picioare de masa cu blaturi care au in mod normal alta utilizare. Posibilitatile sunt nelimitate, asa ca de ce sa te multumesti doar cu mesele de bucatarie pe care le gasesti de-a gata in magazinele de mobila si sa nu optezi pentru un obiect de mobilier customizat, care sa se integreze perfect in spatiul in care acesta urmeaza sa fie amplasat.