Rafturi

Rafturi

Ai nevoie de accesorii pentru rafturi, accesorii pentru mobila de bucatarie, etajere de perete, profile pentru rafturi sau alte accesorii pentru mobilier, indiferent ca vorbim de mobila de bucatarie, mobila pentru dormitor sau mobila pentru living? Te asteptam in magazinul nostru de accesorii mobila MAM Bricolaj! Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si solutii pentru nevoile tale.

In functie de ce tip de suport pentru raft perete optezi, te sfatuim ce sistem de prindere rafturi sau sistem de prindere polite pe perete sa alegi, astfel incat rafturile tale suspendate sa iti ofere atat tie cat si familiei tale siguranta pe care ti-o doresti, fara sa iti faci griji ca acestea s-ar putea desprinde din perete si ar provoca accidente nedorite. Vei putea ulterior sa depozitezi, sa organizezi sau sa expui diverse lucruri pe etajere suspendate, eliberand astfel spatiul de pe podea si folosind la maximum spatiul disponibil pe perete. Ba mai mult, iti poti crea propriul sistem de depozitare complex, in functie de nevoile tale. Trebuie doar sa alegi uneltele potrivite si accesorii de mobila inteligente.

Totodata, alegand accesoriile pentru rafturi potrivite, nu trebuie sa apelezi la specialisti pentru realizarea acestora. Iti poti crea singur rafturile, folosind una sau mai multe placi din lemn, MDF sau PAL, sfoara daca doriti sa le atarnati de tavan sau un sistem de prindere rafturi pe perete pentru cele amplasate pe perete si niste vopsea sau lac in functie de finisajul dorit.

Vino in magazinele MAM Bricolaj si alege accesorii de mobila, accesorii pentru rafturi precum suport rafturi, suport polite perete, sistem prindere polite pe perete, kit-uri pentru sisteme de depozitare, sine verticale, carlige pentru rafturi sau alte unelte necesare pentru prinderea rafturilor in perete. Iti punem la dispozitie o gama larga si variata de accesorii pentru rafturi atat in cele doua magazine cat si online.