Rotile mobilier

Rotile mobilier

Esti in cautare de rotile si roti diverse pentru mobila? In magazinele MAM Bricolaj, cat si online, iti punem la dispozitie o gama diversa de roti pentru mobilier, ideale pentru proiectele tale.

Fie ca esti producator de mobilier sau pur si simplu esti pasionat de proiecte de tip DIY si iti doresti roti cu frana pentru un corp de mobilier, pentru masa din living sau vrei sa inlocuiesti role deteriorate de la orice alt corp de mobila, in oferta noastra gasesti tot ce ai nevoie.

Daca iti doresti rotile de mobila care sa nu iasa in evidenta, iti recomandam sa optezi pentru roti mobilier din silicon, care sunt transparente si nu stirbesc din eleganta pieselor de mobilier pe care sunt montate. Totodata, daca nu ai foarte mult spatiu la dispozitie, mobila pe roti iti poate fi de mare ajutor - o poti muta cu usurinta atunci cand ai invitati pentru a face loc unei mese sau atunci cand vrei sa faci curatenie.

Asadar, daca iti doresti mobilier eficient, practic si modern, poti opta oricand sa ii pui roti - fie ca alegi roti pivotante cu frana, roti pentru mobila in culoare contrastanta cu piesa respectiva de mobilier sau roti transparent pentru mobilier astfel incat sa nu iasa in evidenta, te invitam sa consulti catalogul nostru online cu roti si rotile pentru mobila. Vei gasi cu siguranta rotile si roti potrivite pentru nevoile tale.