Pensule si trafaleti

Pensule si trafaleti

Cum ar trebui sa alegi uneltele pentru zugravit - de la pensule de vopsit, pana la trafaleti pentru vopsea

Fie ca este vorba de pensule pentru vopsit sintetice, de pensule din par natural pentru vopsit, de trafaleti cu sau fara rezervor pentru vopsea sau de celebra bidinea, toate sunt unelte pentru zugravit. In magazinele noastre iti punem la dispozitie o gama larga de astfel de unelte care te vor ajuta sa zugravesti eficient peretii unei case.

Daca insa nu stii ce sa alegi pentru proiectul tau, iti venim in ajutor cu o serie de sfaturi astfel incat sa faci alegerea potrivita pentru nevoile tale.

Tine cont de suprafata pe care urmeaza sa o zugravesti, dar si ce tip de vopsea urmeaza sa folosesti. Daca folosesti vopsea lavabila vei avea nevoie de trafalet pentru lavabila, daca ai nevoie sa vopsesti in jurul ferestrelor sau un calorifer de exemplu, o pensula pentru detalii, respectiv de una pentru acces dificil ca sa poti acoperi toate spatiile. Totodata, atunci cand alegi o pensula tine cont de faptul ca in functie de calitatea acesteia exista posibilitatea sa ramana peri pe suprafata pe care o vopsesti, asadar este important sa alegi o pensula de inalta calitate, iar o pensula din par natural pentru vopsit poate fi o alegere buna.

Detaliile fac diferenta indiferent ca este vorba de trafaleti sau pensule pentru vopsit

Un trafalet sau o simpla pensula pentru vopsit pot avea un rol extrem de important in aspectul peretilor din locuinta ta. Daca alegi gresit trafaletul sau pensula, exista posibilitatea sa fii nevoit sa iei de la capat tot procesul.

Asa cum mentionam mai sus, suprafata pe care urmeaza sa se aplice vopsea si lavabila, dar si tipul de vopsea folosita sunt doua dintre aspectele esentiale de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un trafalet sau o pensula.

Daca esti in continuare nelamurit si nu stii care ar fi cea mai buna alegere cand vine vorba despre un trafalet pentru lavabila, despre o pensula pentru vopsit sau despre o bidinea, nu uita ca specialistii nostri iti stau la dispozitie atat in magazinele MAM Bricolaj, cat si online.