Coltare

Coltare


Ai nevoie de sisteme de fixare pentru corpurile suspendate pe care vrei sa le pui in living, camera copilului sau in dormitor? In magazinele MAM Bricolaj iti punem la dispozitie modele variate de sisteme de prindere mobila.

Indiferent ca nu mai ai loc in dressing si vrei sa optezi pentru un corp suspendat pentru depozitarea hainelor, iti faci mobila de bucatarie sau orice alt tip de mobila pe comanda si ai nevoie de astfel de sisteme de fixare, in magazinele noastre dar si online gasesti tot ce ai nevoie.

Desi te duc cu gandul la bucatarie sau la baie, corpurile suspendate sunt o solutie practica si economica si pentru alte camere din locuinta. Acestea nu ocupa spatiul de la nivelul pardoselii si pot fi o varianta eficienta daca ai o suprafata mica si nu dispui de mult spatiu de depozitare. Poti sa le faci chiar tu daca nu ai bugetul necesar pentru a apela la un mester sau la o firma care face mobila la comanda. Ai nevoie de panouri din MDF sau de panouri din PAL, de un sistem de prindere mobila pe perete - poti opta in functie de nevoi si pentru un coltar prindere corp suspendat, un coltar metalic montare piese mobila sau pentru un coltar plastic pentru mobila - de dimensiunile potrivite si de alte cateva scule si unelte.

Daca nu stii ce sa alegi cand vine vorba de astfel de accesorii de mobila, specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si idei astfel incat sa alegi cele mai potrivite coltare de prindere mobila.

Asadar, daca vrei sa apelezi la corpuri suspendate datorita versatilitatii lor, te asteptam in magazinele MAM Bricolaj pentru a-ti achizitiona un coltar de fixaare pentru mobila, un coltar din plastic sau orice alte sisteme de fixare si prindere mobila in perete.