Pistoane

Pistoane

Pistoanele sau telescoapele pentru mobila asigura un confort ridicat atunci cand vine vorba de deschiderea si inchiderea dulapurilor superioare, fiind ideale pentru mobilierul de bucatarie in principal, dar pot avea si alte utilizari. Acestea ofera libertate de miscare utilizatorilor si datorita lor usile de bucatarie (fie ca au deschidere in sus sau deschidere in jos) se deschid si inchid usor, fara efort.

Indiferent ca mobilierul este realizat din PAL, lemn sau alte materiale, folosind un piston cu gaz pentru mobila sau un amortizor pentru usa mobila asa cum mai este numit, vei asigura o deschidere si o inchidere lenta si silentioasa a usilor.
Ce pistoane sau amortizoare pentru mobila gasesti in magazinele noastre
In magazinele MAM Bricolaj iti punem la dispozitie atat piston cu gaz pentru mobila de la Hafele care este potrivit pentru usi cu deschidere in jos, dar si piston amortizor pentru mobila pentru usi cu deschidere in sus de la GTV - atat in varianta de culoare gri, dar si in varianta de culoare alba pentru un design minimalist.

Tine cont atunci cand alegi pistoanele pentru mobila care este greutatea maxima de ridicare suportata, dar si de ce tipuri de pistoane ai nevoie in functie de producator. De exemplu, pentru o usa cu inaltime cuprinsa intre 40 si 65 de cm si latime maxima de 120 de cm iti recomandam pistoanele pe gaz GTV 120N, iar pentru o usa cu inaltime de 30-45cm si latime de maxim 90 de cm ar fi mai potrivit un piston cu gaz GTV Neo 60N. Este important sa alegi pistoanele pentru mobila in functie de specificatiile acestora, tocmai de aceea, daca ai nelamuriri cu privire la acestea iti reamintim ca specialistii nostri iti stau la dispozitie atat in magazinele MAM Bricolaj, cat si online, astfel incat sa alegi telescoapele potrivite pentru nevoile tale.