Becuri si spoturi

Becuri si spoturi

Becuri sau spoturi - cum le alegi pentru casa ta

Lumina, puterea si culoarea corpurilor de iluminat, fie ca vorbim de becuri sau de spoturi, sunt esentiale pentru ambientul unei camere, dar si pentru functionalitatea acesteia. Daca nu stii ce sa alegi intre spoturi led, becuri, spoturi aplicate sau alte variante iti dam in cele ce urmeaza o serie de sfaturi care te-ar putea ajuta.

Inainte de toate, pentru a alege sursele de lumina afla ca trebuie sa tii cont de tipul soclului, de forma becului, de putere si luminozitate, dar si de temperatura de culoare.

Alege spoturi led daca ai nevoie sa citesti de exemplu sau sa gatesti in spatiul pentru care ai de ales becuri sau spoturi, acestea sunt utilizate pentru iluminarea directionata, dar si pentru iluminarea decorativa. Totodata spoturile led consuma mai putina energie comparativ cu becurile traditionale, de abia se incalzesc fiind astfel potrivite si pentru locurile in care luminile trebuie sa stea aprinse mai mult timp, iar durata de viata este si ea de regula mai mare decat cea a becurilor clasice.

Becurile pentru dormitoare ar trebui sa aiba o lumina mai slaba, calda, cu temperatura de culoare intre 2700-3300 Kelvin pentru a imbunatati calitatea odihnei, iar in camera de zi recomandam a fi folosite becuri neutre cu temperatura de culoare intre 3500 si 5000 Kelvin.

Comanda becuri si spoturi online de pe MAM Bricolaj

In magazinul nostru online gasesti o gama variata de becuri, spoturi aplicate, spoturi led, becuri sau spoturi pentru bucatarie, pentru gradina, pentru living sau dormitor, spoturi negre daca vrei sa pastrezi stilul amenajarii, chiar si banda de tip led pe care o poti aplica pe mobilier. Indiferent ca esti adeptul stilului minimalist sau clasic, cu siguranta vei regasi in oferta noastra becuri si spoturi care sa se integreze cu usurinta in toate incaperile din locuinta si care sa-ti ofere eficienta si randamentul necesare.

Stim cat de importante sunt becurile si spoturile in procesul de iluminare al unei locuinte, tocmai de aceea iti oferim o gama larga de optiuni, dar si solutii minimaliste. Alege-ti preferatele din magazinele MAM Bricolaj sau comanda-le online.