Demontabili

Demontabili

Realizezi mobila pe comanda si ai nevoie de accesorii de mobila pentru confectionarea acesteia? In magazinele MAM Bricolaj gasesti atat demontabili Blum, cat si demontabili Hafele, dar si alte accesorii necesare in procesul de realizare al mobilei.

Demontabilii pt mobila sunt organe de asamblare pentru mobila de baza cand vorbim de realizarea mobilei pe comanda.

Daca iti doresti sa confectionezi mobilier de calitate, fie ca este vorba de mobila de dormitor sau mobila de bucatarie, ideal ar fi ca acesta sa nu aiba suruburile sau holsuruburile necesare prinderii placilor de mobilier intre acestea la vedere. Peretii laterali, fronturile, elementele care sunt vizibile la exterior ar trebui sa fie imaculate, iar demontabilii Blum reprezinta solutia cea mai la indemana si eficienta pentru asta.

Acestia permit montajul si asamblarea pieselor de mobilier simplu si rapid, se gasesc in culori diverse - alb, bej, negru, maro - si sunt disponibili la majoritatea magazinelor de accesorii de mobila. Ti-i punem la dispozitie si in magazinele MAM Bricolaj, dar si online.

Totodata, gasesti in magazinele noastre si alte scule si unele necesare care te vor ajuta sa masori si sa pozitionezi corect demontabilii pentru mobila in momentul in care o realizezi. Asadar, indiferent ca ai nevoie de un sablon demontabil Blum, de demontabili minifix, de demontabili Hafele, de demontabili Blum sau de alte accesorii pentru realizare mobila, te asteptam in magazinele noastre. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi astfel incat, la final, mobilierul confectionat de tine sa fie unul de calitate inalta si sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.