Cosuri Jolly

Cosuri Jolly

Descoperiți coșul Jolly metalic, soluția perfectă pentru a maximiza eficiența și organizarea în bucătăria dumneavoastră. Proiectat pentru a se integra armonios în orice dulap, acest coș metalic vă permite să depozitați și să accesați rapid condimente, ustensile sau alte necesități. Fabricat din materiale rezistente, este ideal pentru utilizarea zilnică, oferind durabilitate și fiabilitate.

Transformați acum modul în care vă organizați bucătăria! Explorați colecția noastră și alegeți coșul Jolly metalic pentru o bucătărie mai ordonată și mai accesibilă. Cumpărați acum pentru un plus de eficiență și stil!

Cosuri Jolly

Cosurile Jolly sunt ideale pentru bucatariile mici, fiind o solutie moderna si eficienta pentru spatiile inguste. Acestea se monteaza de regula in apropierea aragazului, permitand depozitarea celor mai utilizate condimente sau ingrediente folosite la gatit, insa se pot folosi si pentru detergenti sau alte lucruri necesare intr-o bucatarie.

Un cos Jolly nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie in care se gateste frecvent deoarece acesta permite accesul rapid la produsele pe care alegi sa le depozitezi acolo. Totodata, un sertar jolly montat langa aragaz iti permite si vizualizarea integrala a ingredientelor pe care in mod normal le-ai tine intr-un dulap, riscand astfel sa uiti de ele si acestea sa expire inainte sa apuci sa le folosesti.

Sistemul de glisare al cosurilor Jolly este compus in majoritatea cazurilor din glisiere cu bile, cu extractie partiala sau totala si pot avea amortizare integrata, permitand astfel o inchidere a sertarelor fara zgomot.

In functie de spatiul de care dispui poti opta pentru un cos de bucatarie Jolly cu dimensiuni cuprinse intre 150 de mm si 600 de mm, cele mai populare fiind urmatoarele:

Cos Jolly cu latime de 150 mm - suporta incarcare de pana la 12 kg;
Cos Jolly cu latime de 250 mm - poate fi folosit pentru depozitarea farfuriilor;
Cos Jolly cu latime de 300 mm - se utilizeaza de regula pentru depozitarea obiectelor grele.

Pentru a se incadra perfect in spatiul ales iti recomandam sa optezi pentru un corp de bucatarie Jolly din faza de proiectare a mobilei si sa tii cont si de faptul ca aceste accesorii de bucatarie sunt compuse de regula din 2 sau 3 etaje si pot avea latimi diferite.

Asadar, daca iti doresti sa eficientizezi la maxim spatiul, apeleaza cu incredere la aceste accesorii de bucatarie care combina intr-un singur produs un design modern cu functionalitatea.