Profile maner

Profile maner

Iti punem la dispozitie numeroase modele de profile maner - de la profile maner pentru sertare, pentru usi simple, pentru usi din sticla, pentru usi coloana, pentru usi corpuri suspendate, pana la profile maner pentru usi glisante. Disponibile in finisaje variate aceste profile maner sunt o solutie eleganta pentru mobilierul fara manere, dar pot avea si alte utilizari.
In functie de necesitati poti achizitiona profile maner pentru usi culisante de tip L, pentru confectionarea ramei de aluminiu a usei culisante si pentru fixarea profilului de maner. Specialistii nostri iti stau la dispozitie in magazinele MAM Bricolaj, dar si online, astfel incat sa alegi profilele potrivite pentru nevoile tale.
Profile maner din aluminiu pentru durabilitate crescuta
Optand pentru profile maner din aluminiu nu iti vei mai face griji din cauza zgarieturilor, a umiditatii sau a caldurii pentru ca aluminiul din care sunt realizate profilele este un material rezistent la astfel de factori, asigurand astfel o durata de viata mai lunga a mobilierului in sine.
Utilizate frecvent in constructiile de mobilier din PAL melaminat sau MDF, aceste profile maner din aluminiu au un aspect modern si design functional pentru a asigura o tranzitie lina intre metal si lemn, ajutand in acelasi timp la protejarea muchiilor datorita faptului ca sunt rezistente la coroziune si uzura.