Organe de asamblare

Organe de asamblare

Organe de asamblare. Alege suruburi sau elemente de imbinare si asamblare mobila de pe MAM Bricolaj

Suruburi si elemente de imbinare pentru mobila, indiferent ca discutam de PAL, MDF sau lemn, sisteme de fixare si prindere, zei de tipuri de piulite, numeroase tipuri de saibe si de dibluri, sau, in mai putini termeni, organe de ansamblare pentru mobila. Pe toate le gasesti in oferta noastra. Iti punem la dispozitie o multitudine de organe de asamblare pentru ca stim ca acceste accesorii pentru mobila pot face diferenta in procesul de productie al mobilierului. Acestea sustin, mascheaza, ajuta la deschiderea sau la inchiderea diverselor elemente de mobila, fiind indispensabile oricarui tamplar.

Daca si tu ai nevoie de organe de asamblare pentru mobila, te invitam sa consulti categoria dedicata din magazinul nostru online si sa iti alegi produsele de care ei nevoie. Noi ti le livram in cel mai scurt timp posibil, astfel incat, fie ca ai nevoie de diverse tipuri de nituri, de ancore metalice sau de suruburi autofiletante, sa le ai la indemana.
Cum le alegi si care sunt cele mai populare organe de asamblare

Indiferent ca ai nevoie de organe de asamblare pentru fixare in lemn, metal, zidarie, PAL, beton sau placi din gips carton, nu uita sa te asiguri ca acestea sunt compatibile cu suprafata si materialul pe care urmeaza sa fie aplicate, astfel incat montarea sa fie una rapida, corecta, sigura si durabila.

Daca insa te intrebi care sunt cele mai populare organe de asamblare, iti spunem noi in cele ce urmeaza. Suruburile si holzsuruburile sunt cele mai folosite organe de asamblare, iar acestea se regasesc intr-o multitudine de variante. Pot avea cap rotund, conic, patrat sau hexagonal. Acestea, la randul lor, pot fi inecate, semiinecate sau bombate, filetul lor poate fi complet sau partial si pot avea sistem de fixare cu piulita si saiba sau pot fi autoforante. Exista numeroase organe de asamblare, iar ca sa le alegi pe cele potrivite pentru nevoile tale nu uita ca poti opta oricand la specialistii din magazinele MAM Bricolaj. Acestia iti vor raspunde cu drag la orice intrebari ai avea despre organele de asamblare.