Sisteme fixare si prindere mobila

Sisteme fixare si prindere mobila

Sistemele de fixare si prindere pentru mobila sunt de mai multe tipuri, pot fi folosite in diferite proiecte de bricolaj si amenajari, dar ca si alte accesorii de mobila au o serie de specificatii si caracteristici ce trebuie respectate daca iti doresti ca mobilierul realizat de tine sa fie unul de calitate inalta si sigur.

Mobila realizata pe comanda sau achizitionata din magazinele de profil necesita de foarte multe ori mici ajustari. Fie ca discutam de fixarea mobilei in perete sau de mici reduceri ale dimensiunii corpurilor de mobilier vei avea nevoie de un sistem de prindere sigur. Nu putine sunt situatiile in care sunt folosite sisteme de fixare si prindere nesigure, din cauza carora apar accidente grave in casa. Tocmai de aceea, daca nu stii ce organe de asamblare mobila sa folosesti in proiectul tau sau ai mai multe intrebari, poti solicita oricand ajutorul consultantilor din magazinele MAM Bricolaj. Specialistii nostri iti stau la dispozitie astfel incat sa alegi sisteme de fixare si prindere sigure si potrivite nevoilor tale.

Gasesti in magazinele noastre atat cleme de prindere mobila, biscuiti de lemn pentru imbinari mobila, cat si alte accesorii de mobila care vor asigura o montare si fixare sigure, la preturi avantajoase.