Scule si unelte

Scule si unelte

Scule si unelte. Alege burghie, freze, scule electrice si pistoale de lipit de pe MAM Bricolaj

Orice magazin de scule si unelte are in oferta sa unelte si scule care mai de care mai utile pentru orice electrician, instalator, constructor, dar si pentru orice gospodarie. Iti punem si noi la dispozitie o gama larga de scule si unelte din care poti alege doar ceea de ai nevoie. De la burghie pe care le poti monta pe masini de gaurit electrice, pana la pistoale de lipit de tot felul - pistoale pentru silicon, pentru vopsit sau cu aer cald.

Poti opta pentru modele variate de freze pentru MDF, freze balamale cu limitator pentru o montare usoare de balamale pentru mobila dar si pentru prelucrarea si montarea altor piese de mobilier. Totodata, gasesti in oferta MAM Bricolaj si o gama vasta de scule si unelte electrice - de la bormasina cu percutie, fierastrau, pendular, pana la masina de insurubat dar si alte scule necesare producatorilor de mobila.

Scule si unelte. Ce unelte si scule se folosesc in productia mobilierului casnic

Consultatii nostri iti stau oricand la dispozitie in magazinele MAM Bricolaj si te pot ghida sa alegi cele mai utile scule si unelte pentru productia mobilierului. Daca insa vrei sa iti faci temele inainte de a ajunge in magazin, iti spunem in cele ce urmeaza ce scule si unelte consideram ca nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa.

Pe langa clasicele scule si unelte manuale precum ciocan metalic, ciocan de cauciuc, diverse surubelnite, pistoale pentru vopsit sau lipit, patent sau cater, iti recomandam sa optezi si pentru o serie de scule electrice care sa iti usureze munca. Bormasina si burghie pentru aceasta, termo suflanta, slefuitorul orbital si fierastraul pendular ar putea fi cei mai buni prieteni ai tai daca activezi in industria productiei de mobilier. Sigur ca pe langa acestea exista si alte scule si unelte care iti poti fi de folos, insa te lasam pe tine sa le descoperi in magazinele noastre dar si online. Nu uita ca ne poti contacta oricand daca ai intrebari, raspundem cu mare drag oricarei intrebari legate de sculele si uneltele din oferta noastra.