Panouri AluSplash si accesorii

Panouri AluSplash si accesorii

AluSplash, panouri antistropi - ideale pentru orice bucatarie

O solutie simpla si mai eleganta pentru placarea peretelui in zona de bucatarie este panoul antistropi. Acesta protejeaza spatiul de gatit si ar trebui sa se afle pe lista principala de prioritati atunci cand discutam de amenajarea unei bucatarii. Cum alegi insa un panou antistropire pentru bucatarie?

Inainte de toate afla ca exista panouri antistropire pentru bucatarie din sticla, din material acrilic, clasica faianta dar si din alte materiale precum panourile AluSplash. Cele pe care ti le punem si noi la dispozitie in magazinul nostru de altfel. AluSplash este un panou triplustrat bazat pe aluminiu, fiind o alternativa versatila la panourile antistrop din sticla, material acrilic sau faianta.

Tips & tricks despre cum alegi panoul antistropire (backsplash) pentru bucatarie

Pentru a crea un aspect armonios poti alege un panou antistrop in acelasi ton de culoare cu blatul din bucatarie, iar daca iti plac contrastele poti opta pentru un material si un finisaj diferite, de culoare mai inchisa, indraznete, care te vor ajuta sa creezi un design autentic. Indiferent de culoarea la care te-ai gandit, panoul antistrop are rolul de a proteja peretele de grasime, stropi de apa sau de alte accidente ce pot aparea in timp ce gatesti, deci e important ca acesta sa fie eficient, ignifug si rezistent la apa. Daca este si usor de intretinut, ai bifat cam tot ce poti obtine de la un panou antistropire.

Panourile AluSplash sunt disponibile atat in magazinele noastre fizice, cat si online, intr-o gama vasta de culori, au suprafata perfect neteda, ce imita sticla, iar finisajul poate fi lucios sau mat. Pot fi utilizate si in baie sau in alte spatii cu scop decorativ, nu doar in bucatarie, datorita faptului ca sunt rezistente la foc, la aburi si la apa. Asadar, reprezinta o solutie fiabila ca si contrablat pentru bucatarie, dar si in locul faiantei din baie.