Profile aluminiu

Profile aluminiu

Profilele de aluminiu pentru mobila, pentru ramele de geam sau pentru alte accesorii de mobila mascheaza cu usurinta zonele nefinisate corespunzator, protejand in acelasi timp suprafata pe care se aplica. Daca ai nevoie de un cornier de aluminiu, de un profil aluminiu pentru rama geam, de un profil aluminiu de trecere intre diverse corpuri de mobilier sau de un profil de aluminiu patrat, rectangular, de tip T, U, J, H sau L, cat si de un profil maner aluminiu G, te asteptam in magazinele MAM Bricolaj.

Gasesti in oferta noastra numeroase modele de profile de aluminiu, de diverse dimensiuni si finisaje. Indiferent ca ai nevoie de un profil aluminiu banda led, de un profil aluminiu cornier, de un grilaj decorativ din aluminiu sau chiar de un glaf interior din aluminiu, la noi le gasesti pe toate.

Poti opta atat pentru un profil aluminiu mat, dar si pentru un profil aluminiu cu aspect lucios. Acestea au un rol estetic, cat si functional - ajuta la finisarea pardoselilor de tip parchet, impiedicand in acelasi timp alunecarea datorita proprietatilor antiderapante.

Alege profile de aluminiu pentru mascarea denivelarilor, pentru a face o trecere lina intre diverse piese de mobila sau parchet, dar si pentru scari de exemplu. Alegand profilele de aluminiu potrivite poti aduce o nota eleganta, pastrand insa siguranta ca principal aspect in alegerea lor.

Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si idei, astfel incat sa alegi acele profile de aluminiu potrivite nevoilor tale, indiferent ca optezi pentru profile de aluminiu de tip t, de tip U, de tip H pentru pal, sau de tip H si L.

Principalele avantaje pe care le au numeroasele profile de aluminiu prezente in oferta noastra sunt - proprietati antiderapante, previn alunecarea; asigura instalare facila; nu isi modifica forma dupa montare; au rol estetic acoperind marginile inestetice dintre parchet si perete de exemplu sau dintre gresie si parchet.