Blog

Share

Sarbatoriti la MAM Bricolaj!

Sarbatoriti la MAM Bricolaj!
Programul special de Sarbatori si tot ce aveti nevoie pentru un Craciun Magic
 Se apropie sarbatorile, iar la MAM Bricolaj, suntem gata sa va ajutam sa faceti din aceasta perioada una cu adevarat speciala. Fie ca aveti nevoie de o noua balama pentru usa casei, de corpuri de mobilier pentru reinnoirea bucatariei sau de ornamente de Craciun pentru a aduce spiritul sarbatorilor in casa dumneavoastra, avem tot ce va trebuie. Iata programul nostru pentru perioada sarbatorilor, astfel incat sa stiti exact cand sa ne vizitati:
 
Programul de Sarbatori:

Vineri, 22 Decembrie: 8:00 - 20:00. Veniti sa gasiti cele mai rezistente picioare de masa sau acele decoratiuni de Craciun care vor completa atmosfera festiva.
Sambata, 23 Decembrie: 8:00 - 16:00. Ultima sansa inainte de Craciun pentru a cumpara globulete stralucitoare si beteala, sau orice altceva aveti nevoie pentru proiectele dvs. de bricolaj.
Duminica, 24 Decembrie pana Marti, 26 Decembrie: Inchis pentru a ne bucura de sarbatori alaturi de familii.
Miercuri, 27 Decembrie: 8:00 - 20:00. Revenim plini de energie si gata sa va ajutam in alegerea materialelor pentru acel proiect DIY pe care l-ati amanat.

 
Pauza pentru Sarbatorirea Anului Nou:

Sambata, 30 Decembrie: 8:00 - 16:00. Timp perfect pentru a achizitiona ultimele piese pentru casa dumneavoastra inainte de Anul Nou.
Duminica, 31 Decembrie si Luni, 1 Ianuarie: Inchis pentru a sarbatori venirea Anului Nou.
Marti, 2 Ianuarie: Inchis pentru a ne odihni dupa petreceri.
Miercuri, 3 Ianuarie: 8:00 - 20:00. Incepem anul nou cu forte proaspete, pregatiti sa va oferim cele mai bune sfaturi si produse pentru proiectele dumneavoastra de bricolaj.

 
La MAM Bricolaj, suntem dedicati sa va oferim nu doar produse de calitate, de la usi elegante la ornamente festive de Craciun, ci si un serviciu clienti exceptional. Va asteptam in magazinul nostru conform programului nostru special de sarbatori pentru a va asigura ca aveti tot ce va trebuie pentru a face din aceasta perioada una magica. Va dorim sarbatori fericite si un An Nou plin de realizari!