Termeni

Website-ul www.mam-bricolaj.ro este operat de catre:

Firma: MAMBRICOLAJ S.A.
Trezor: RO12TREZ7005069XXX010231
Cod unic de inregistrare: RO27933834
Nr. de ordine in registrul comertului: J40/599/2011
Adresa: Strada Serii nr.6
Capital Social: 10.000 RON

Avand in vedere ca pot aparea erori, omisiuni, in procesul de actualizare al website-ului www.mam-bricolaj.ro, operatorul nu poate fi tinut responsabil pentru acestea si va depune toate eforturile pentru a identifica si corecta orice erori/omisiuni in cel mai scurt timp.

Tarifele sunt afisate in doua moduri, inclusiv si exclusiv TVA.

Va respectam datele personale - prin intermediul website-ului se colecteaza datele personale, cu scopul de a putea factura produsele comandate de dumneavoastra, dar si in scopul de a va tine la curent cu ofertele si serviciile noastre. Informatii complete despre politica noastra de confidentialitate, le regasiti aici.

Acest site utilizeaza cookie-uri, necesare pentru functionarea cosului de cumparaturi, dar si pentru a putea analiza date anonime despre vizita dumneavoastra, in vederea imbunatatirii constante a website-ului, a produselor, serviciilor si informatiilor oferite. Informatii detaliate privind cookie-urile, gasiti aici.

Plata produselor si serviciilor comanda se poate efectua la unul dintre punctele de lucru (Morarilor, Luica sau Ghencea) sau prin banca, pe baza unei facturi proforme primite pe email sau in incinta magazinului.

Produsele comandate se pot ridica de la unul dintre punctele de lucru, sau le putem livra noi.

Costurile de livrare vor fi calculate in functie de produsele achizitionate, cantitatea lor si locul de livrare. Detalii aici.